UEFA heeft Joey Kooij aangesteld als scheidsrechter in de kwalificatie voor het EK onder 21. Kooij leidt dinsdag het duel tussen Bulgarije en Polen in groep D. Beide landen zijn nog in de race om zich te plaatsen voor de eindronde.

Kooij reist met zijn team af naar Sofia. Hij wordt aan de zijlijnen geassisteerd door Patrick Inia en Rens Bleumink. Ingmar Oostrom is de vierde official. De aftrap in het Aleksandar Shalamanov Stadion is om 18.00 uur (Nederlandse tijd). Er is geen videoarbitrage bij deze ontmoeting.

Nations League

Diezelfde avond is Rob Dieperink actief als VAR in de Nations League. Hij is aangesteld bij het treffen tussen Engeland en Finland. De wedstrijd staat onder leiding van Morten Krogh uit Denemarken. De aftrap op Wembley is om 20.45 uur (Nederlandse tijd).

Ook Dennis Higler en Erwin Blank zien we terug in de Nations League. Zij vormen het VAR-team bij de ontmoeting tussen Ierland en Griekenland die in Dublin plaatsvindt. Higler (VAR) en Blank (AVAR) ondersteunen de Noorse scheidsrechter Espen Eskås. Het duel begint om 20.45 uur (Nederlandse tijd).

Vergelijkbare berichten