In de derde kwalificatieronde van de Europa League heeft Sander van der Eijk donderdag de leiding over het duel FK Partizan – FC Lugano. Het betreft de heenwedstrijd tussen de Servische en Zwitserse clubs.

Van der Eijk wordt in Belgrado aan de zijlijnen geassisteerd door assistent-scheidsrechters Rens Bluemink en Dyon Fikkert. Alex Bos is de vierde official. Het videoarbitrageteam bestaat uit Jeroen Manschot (VAR) en Richard Martens (AVAR). Van der Eijk fluit donderdag om 20.00 uur voor de aftrap van dit Europese treffen.

Ruperti

In hetzelfde toernooi is Clay Ruperti donderdag de VAR bij SC Braga – Servette FC. Hij is de extra paar ogen voor scheidsrechter Giorgi Kruashvili uit Georgië. Ook dit betreft de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Europa League. Het signaal voor de aftrap in Braga klinkt om 20.30 uur (lokale tijd).

Higler/Kamphuis

Dennis Higler en Jochem Kamphuis komen donderdag in actie als VAR-team in de derde kwalificatieronde van de Conference League. FK Mladá Boleslav uit Tsjechië en het Israëlische Hapoel Beer-Sheva staan om 18.00 uur aan de aftrap van dit duel dat onder leiding staat van scheidsrechter Joni Hyytiä uit Finland. Higler is de VAR, Kamphuis de AVAR.

Vergelijkbare berichten